Ana Sayfa iPad Yeni iPad, Face ID ile gelebilir

Yeni iPad, Face ID ile gelebilir

0

Apple’ın 2018 yılında tanıtacağı yeni iPad modelinde Face ID’nin yer alacağı söyleniyor.

Apple, geçtiğimiz aylarda tanıttığı iPad Pro’nun yeni modelleri ile büyük beğeni toplamıştı. 120 Hz yenileme hızı, HDR ve True Tone destekli ekranlı ile tablet sektöründe çığır açan iPad Pro modelleri; işlemci güçleri ile çoğu dizüstü PC modellerini Benchmark testlerinde geçmeyi başarmıştı. Apple şimdi de 2018’de tanıtacağı yeni iPad modelleri için kolları sıvamış durumda.

Yeni iPad nasıl olacak?

Apple’a yakınlığı ile bilinen kaynaklardan gelen bilgilere göre; 2018 yılında tanıtılacak olan yeni iPad Pro modelleri, iPhone X‘te yer alan yüz okuma teknolojisi Face ID ile gelecek. Face ID’nin çalışması için gerekli olan TrueDepth kamera sistemi de 2018 model iPad Pro modellerinde yer alacak. Apple’ın tasarım konusunda da bir sürprizi olacak.

iPad Pro modellerinde artık Home tuşu yer almayabilir. Bunun yerine iPad’in çerçeveleri inceltilip, iPhone X benzeri tam ekran tasarımına geçiş yapılabilir. Tam ekran tasarımı ile yine boyutun 10.5 inç olacağı ancak ekranın 12.9 inç gibi görüneceği söyleniyor. Bu iddialar doğrultusunda 2018’de sadece iPad Pro adında tek bir model göreceğimizi söyleyebiliriz.

Yeni iPad’lerin yine iPad Pro olarak isimlendirileceği, Apple A11X yonga seti ve 4 GB RAM‘den gücünü alacağı tahmin ediliyor. Apple’ın son olarak yeni Apple Pencil modelini de iPad etkinliğinde tanıtması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz