Ana Sayfa Aksesuar Western Digital iXpand Base’i tanıttı

Western Digital iXpand Base’i tanıttı

0

Küresel veri depolama teknolojisi ve çözümleri lideri Western Digital Corporation, depolama çözümlerinde damga vurması beklenen SanDisk iXpand Base’i duyurdu.

“Depolama çözümleri alanında değişim yaratan ürünlere odaklanarak tüketicilerin güvenle mobil merkezli bir yaşam sürmelerine destek oluyoruz” diyen SanDisk Bölge Satış Müdürü Yosi Rafael, iPhone için özel olarak geliştirdikleri SanDisk iXpand Base’in kullanıcılara telefonlarını şarj ederken bütün içeriklerini kaliteli bir biçimde muhafaza etme imkanı sunduğunu belirtti.

SanDisk iXpand Base, kullanıcıların iPhone’larını 15W’lık güçle hızlı şarj ederken cihazın belleğini kaybetme endişesini de ortadan kaldıracak. iXpand Base ile kullanıcılar, iPhone’u her şarj ettiğinde, internet tabanlı depolama seçeneklerinin aylık ücretleri konusunda endişelenmeden dosyalarını orijinal kalitesinde otomatik olarak yedekleyebilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz