Ana Sayfa iPhone 2018’de üç yeni iPhone tanıtılabilir

2018’de üç yeni iPhone tanıtılabilir

0

KGI analisti Ming-Chi Kuo; Apple’ın 2018 yılında üç yeni iPhone modeli ile karşımıza çıkacağını söylüyor. Peki, yeni iPhone’lar nasıl olacak?

Apple, iPhone X ile uzun zamandır kullandığı tasarımdan vazgeçmiş ve tam ekran tasarımına geçiş yapmıştı. Radikal değişimin ardından 2018 ve sonrasında çıkacak olan iPhone modellerinin tam ekran tasarımı ile geleceği tahmin ediliyordu. Bugün bu beklentileri doğrulayan bilgi, Apple’a yakınlığı ile bilinen ve analizleri çoğu zaman doğru çıkan KGI analisti Ming-Chi Kuo‘dan geldi. Ming-Chi Kuo‘ya göre üç yeni iPhone modeli 2018’de bizleri karşılayacak.

Üç yeni iPhone için geri sayım

Ming-Chi Kuo, üç yeni iPhone’un farklı boyutlarda olacağını söylüyor. Bu iPhone modelleri sırasıyla; 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.5 inç ekran boyutuna sahip olacak. Ancak bu modellerin tamamında OLED ekran kullanılmayacak.

5.8 inç ve 6.5 inç iPhone modellerinde OLED ekrana yer verilecekken, 6.1 inç iPhone modelinde TFT LCD ekran kullanılacak. Buradan 6.1 inç iPhone’un daha ucuz olacağını çıkarabiliriz.

Ming-Chi Kuo, 6.5 inç iPhone’un 480 veya 500 PPI değerine, 6.1 inç iPhone’un 320 veya 330 PPI değerine ve 5.8 inç iPhone’un ise 458 PPI değerine sahip olacağını söylüyor.

Apple’ın artık tüm iPhone modellerinde çift kamera kurulumuna ve TrueDepth kamera sistemine yer vermesi bekleniyor. 6.1 inç iPhone’un fiyatı diğerlerine göre ucuz olacağı için Apple A11 yonga setine bile yer verileceği söyleniyor. OLED ekranlı modellerde ise Apple A12 yonga seti ve 3 GB RAM yer alacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz