Ana Sayfa iOS iOS’e hızlı kablosuz şarj desteği geliyor

iOS’e hızlı kablosuz şarj desteği geliyor

0

Apple, iOS 11.2 sürümü ile iPhone 8 ve iPhone X için 7.5W kablosuz şarj desteğini sunmaya hazırlanıyor. Artık iOS, hızlı kablosuz şarj desteğine kavuşacak.

Apple‘ın, teknolojiye yön veren bir firma olma yetisini son yıllarda kaybettiği söyleniyor. iPhone 8 ve iPhone X ile gelen, ama yıllardır varolan kablosuz şarj desteği buna en güzel örnek olabilir. Ancak Apple, daha önce rakipleri tarafından kullanılan bir teknolojiyi hemen kullanmak yerine, TrueDepth, True Tone destekli ekran, Face ID ve çift kamera kurulumu gibi ilkleri hala gerçekleştirmeye devam ediyor. Apple, şimdi de iOS 11.2 ile iPhone 8 ve iPhone X için 7.5W kablosuz şarj desteğini sunmaya hazırlanıyor.

iPhone 8 ve iPhone X için 7.5W kablosuz şarj desteği nedir?

Peki, nedir bu 7.5W kablosuz şarj desteği? iPhone 8 ve iPhone X hali hazırda kablosuz şarj matlarını destekliyor. Ancak hızlı kablosuz şarj matlarına henüz iOS 11.1.1 sürümünde destek sunulmuyor. Apple, geç de olsa güncelleme ile bu desteği kablosuz şarj destekli iOS cihazlarına sunacak.

iOS 11.2 Beta 3 sürümü ile gelen 7.5W kablosuz şarj desteğini şimdilik geliştiriciler kullanabiliyor. Aralık ayının sonunda herkesin beğenisine sunulmasını beklediğimiz iOS 11.2 ile artık iPhone 8/8 Plus ve iPhone X cihazınızı hızlı ve kablosuz olarak şarj edebileceksiniz. Bunun için Qi standartlarını ve hızlı şarjı destekleyen bir kablosuz şarj matına sahip olmanız yeterli olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz