Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’ın yüzü Apple Watch ile gülüyor

Apple’ın yüzü Apple Watch ile gülüyor

0

Apple Watch, satış rakamlarında rakiplerini geride bırakarak liderliği eline aldı.

Apple Watch Series 3 ile hücresel veri (LTE) özelliğini saate getiren Apple, bu hamlesi ile rakiplerinin bir adım önüne geçmişti. iPhone sahiplerinin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan Apple Watch, bu zamana kadar satış rakamlarında Xiaomi ve Fitbit’in gerisinde kalıyordu. Apple Watch‘un zirvede yer alamamasının en büyük neden ise rakiplerine göre olan fiyatıydı. Ancak Apple Watch bu kör talihini yendi ve 2017’nin üçüncü çeyreğinde liderliği eline aldı.

Apple Watch Series 3’e ilgi büyük

Analiz firması olan Canalys, Apple’ın 2017’nin üçüncü çeyreğinde toplamda 3.9 milyon Apple Watch sevkiyatı gerçekleştirdiğini açıkladı. LTE destekli Apple Watch Series 3 ise; 800 bin sevkiyat ile kısa sürede bir rekora imza attı. Anlaşılan tüketiciler iPhone’dan bağımsız bir Apple Watch’a büyük ilgi gösteriyor. 2018’de bu rakamın daha da artacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi cephesinde ise işler yolunda gitmiyor. Giyilebilir teknolojileri uygun fiyat ile kullanıcılar ile buluşturan Çinli dev, 2017’nin 3. çeyreğinde 3.6 milyon sevkiyat gerçekleştirerek Apple’ın arkasında yer aldı. 2016’nın sonunda Pebble‘ı satın alarak giyilebilir teknolojiler için önemli bir adım daha atan Fitbit ise bu dönemde 3.5 milyon sevkiyat gerçekleştirerek listenin 3. sırasında yer aldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz