Ana Sayfa iPhone Unsane filmi iPhone 7 Plus ile çekildi

Unsane filmi iPhone 7 Plus ile çekildi

0

Steven Soderbergh, Unsane filminin tamamını iPhone 7 Plus ile çektiğini açıkladı.

Apple, her dönem iPhone’un kamerası ile isminden söz ettirmeyi başarmıştı. Özellikle iPhone 7 Plus ile çift kamera kurulumuna geçiş yapan firma, mobil kamera sektöründe yeni bir akımı başlatmıştı.

iPhone ile çekilen reklamlar ve kısa filmlere şimdi de sinema filmi eklendi. Ünlü yönetmen Steven Soderbergh, 2018‘de gösterime girecek olan Unsane filminin tamamını iPhone 7 Plus ile çektiğini açıkladı.

iPhone 7 Plus, Unsane ile beyaz perdede!

Ocean’s Eleven, Magic Mike, Şanslı Logan ve Tatlı Bela filmleriyle üne kavuşan Steven Soderbergh, iPhone 7 Plus ile çektiği yeni korku filminin 23 Mart 2018’de beyaz perdede izleyiciler ile buluşacağını söylüyor.

Steven Soderbergh; iPhone 7 Plus ile çekimleri yaklaşık 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirtiyor. Uzun metrajlı bir filme göre bu sürenin kısa olmasındaki en büyük etken şüphesiz ki iPhone 7 Plus oluyor. Farklı açılardan çekim yaparken ağır ve büyük kamera ekipmanlarının dezavantajı, iPhone 7 Plus ile ortadan kalkıyor.

Fingerprint Releasing tarafından yayınlanacak olan Unsane, iPhone ile çekilmiş ilk sinema filmi olarak tarihe geçecek. Son olarak filmin başrollerinde Claire Foy, Juno Temle ve Jay Pharoah gibi önemli isimlerin yer aldığını belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz