Ana Sayfa Haberler Apple HomePod ertelendi!

Apple HomePod ertelendi!

0
HomePod

Apple’ın Aralık ayında satışa sunacağı HomePod isimli akıllı hoparlörün ertelendiği açıklandı.

Apple’ın WWDC etkinliğinde tanıttığı ve Aralık ayında satışa sunacağı HomePod’un 2018’in ilk çeyreğinde satışa sunulacağı açıklandı. Apple’ın bu konuda yaptığı açıklamada kullanıcılara HomePod deneyimini sunmak için sabırsızlandıklarını ancak daha iyi kullanım deneyimi sunmak için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğu belirtildi. Apple, HomePod’un ilk olarak 2018’in ilk çeyreğinde ABD, Birleşik Krallık ve Avustralya’da satışa sunacağını da açıkladı.

Apple, HomePod’dan önce kullanıcılara benzer senaryoları Apple Watch ve AirPod ile yaşatmıştı. Normalde 2015’in ilk çeyreğinde satışa sunulacağı açıklanan Apple Watch, aynı yılın Nisan ayında satışa sunuldu. AirPods’un ise 2016 yılı Ekim ayının sonunda satışa sunulacağını açıklanmış, ancak daha sonra 20 Aralık tarihinde satışa sunulmuştu.

Apple’ın 2007 yılında satışa sunduğu ilk müzik hoparlörü iPod Hi-Fi’ın ardından gelen ilk müzik ürünü olan HomePod’da yaşanan gecikmenin detayları belirsizliğini koruyor olsa da AirPlay 2 üzerinde yapılan çalışmaların henüz tamamlanmadığı düşünülüyor.

Kullanıcılar, HomePod ile Wi-Fi ağı üzerinden iPhone, iPad, Mac ve Apple TV’leri üzerinden Apple Music ve AirPlay aracılığıyla müziklerini dinleyebilecek. HomePod’da dahili olarak bulunan Siri ve altı mikrofon sayesinde ürün aynı zamanda akıllı bir hoparlör haline geliyor.

Önümüzdeki sene 349 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan HomePod’un ülkemize ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz