Ana Sayfa iPhone iPhone X ve Apple Watch Series 3, TIME’ın listesinde

iPhone X ve Apple Watch Series 3, TIME’ın listesinde

0

iPhone X ve Apple Watch Series 3, TIME’ın 2017’nin en iyi 10 Gadgets listesinde yer aldı. 2017’nin en iyi 10 Gadgets listesi haberimizde.

TIME dergisi geçtiğimiz günlerde 2018’in en iyi buluşlarını yayınlamıştı. iPhone X’in de yer aldığı bu listenin ardından, TIME 2017’nin en iyi 10 gadgets listesini paylaştı. 2017’nin en iyi 10 gadgets listesinde iPhone X ve Apple Watch Series 3 yer almayı başardı.

2017’nin en iyi 10 gadgets listesinin zirvesinde Nintendo’nun hibrit oyun konsolu olan Nintendo Switch yer alıyor. Super Mario Odyssey ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile büyük sükse yapan Nintendo Switch’i, 2. sırada iPhone X takip ediyor. Face ID, TrueDepth kamera ve yenilikçi tasarımı ile dikkat çeken iPhone X, TIME’ın listesine bir kez daha girmeyi başarıyor.

LTE bağlantı özelliği ve bir akıllı saatte kullanılan en hızlı işlemciye sahip olan Apple Watch Series 3 ise listenin 9. sırasında yer alıyor.

Apple’ın rakibi Samsung da bu listede yer alıyor. Güney Koreli teknoloji üreticisi Galaxy S8 modeli ile listenin 5. sırasında kendine yer buluyor.

Listenin 3. sırasında Microsoft Surface Laptop, 4. sırasında DJI Spark, 6. sırasında Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic, 7. sırasında Amazon Echo, 8. sırasında Xbox One X ve 10. sırasında ise Sony Alpha A7R III yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz