Ana Sayfa iPhone iPhone SE 2 geliyor

iPhone SE 2 geliyor

0

Apple, uzun bir süredir pas geçtiği iPhone SE serisini canlandırıyor. Son raporlar; 2018’de iPhone SE 2’nin geleceği yönünde.

Apple, özellikle Çin pazarını hedef almak için 2016’nın Mart ayında iPhone SE modelini tanıtmıştı. 4 inç büyüklüğündeki iPhone SE, 3D Touch, ön kamera ve Taptic Engine dışında iPhone 6s ile aynı donanıma sahip olması ile çok dikkat çekmişti. Telefonda büyük ekran istemeyen ancak güçlü bir donanım isteyenleri memnun eden iPhone SE, bu yıl pas geçilmişti.

iPhone SE 2, iPhone 7 gibi olabilir

Fişinin çekildiği düşünülen iPhone SE serisi için bugün müjdeli haber geldi. Son raporlar, Apple’ın iPhone SE 2 modeli üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. İddialara göre; iPhone SE 2, iPhone 7 ile neredeyse aynı donanıma sahip olacak. Telefonda ayrıca; 3D Touch ve Taptic Engine teknolojisinin de yer alması bekleniyor.

Telefonun tasarımının nasıl olacağını kestirmek güç. Ancak beklentiler; telefonun tasarımının iPhone 7’ye çok benzeyeceği yönünde. iPhone X ile OLED ekrana geçen Cupertinolu dev, iPhone SE 2’de TFT-LCD ekrana yer vermesi bekleniyor. Bunun nedeni olarak ise telefonun fiyatının uygun olacak olması gösteriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz