Ana Sayfa Haberler Apple TrueDepth kamera sistemi ile ilgili videolar yayınladı

Apple TrueDepth kamera sistemi ile ilgili videolar yayınladı

0

Apple, geçtiğimiz Cuma günü ülkemizde de satışa sunduğu iPhone X modelinde yer alan Animoji ve Face ID ile ilgili videolar yayınladı.

Son zamanlarda piyasaya sürdüğü cihazlar hakkında yayınladığı videolarla ilgiyi üstüne toplayan Apple, yalnızca iPhone X modelinde yer alan TrueDepth kamera sisteminin farklı özelliklerini anlatan videoları izleyicilerin beğenisine sundu.

İlk videoda Face ID sistemi tanıtılıyor. Sonraki videoda ise Animoji ile yapılan karaoke anlatılıyor. Kullanıcılar şarkıyı iPhone X’un karşısında söylerken belirlediği Animoji ile yüz hareketlerini de gösterebiliyor.

Üçüncü videoda kullanıcıların iPhone X’u karanlık bir ortamda da rahatlıkla kullanabileceği gösteriliyor. Dördüncü ve son videoda kullanıcıların yüzünde yaptığı makyaj, taktığı gözlük gibi aksesuarlar, saç modelini değiştirmesine rağmen Face ID’nin herhangi bir problemle karşılaşmadan açılabileceği sunuluyor.

Videoları aşağıda sırasıyla izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz