Ana Sayfa iPhone iPhone X ve Apple Watch için yeni kılıf ve kayış

iPhone X ve Apple Watch için yeni kılıf ve kayış

0

Apple, iPhone X ve Apple Watch için yeni kılıf ve kayış modellerini duyurdu. Yeni kılıf ve kayışlar iki farklı renk seçeneği ile geliyor.

iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve Apple Watch için bugün yeni aksesuarlar Apple Store’daki yerini aldı. iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için üretilen Apple imzalı silikon kılıflar, yeni renkleri ile cıvıl cıvıl görünüyor. Neon Sarı ve Tarçınlı Turuncu renk seçeneklerine sahip olan bu silikon kılıflar, iPhone’un daha ön planda görünmesini sağlıyor.

Apple’dan iPhone X ve Apple Watch için yeni kılıf ve kayış

iPhone X uyumlu silikon kılıf 179 TL, iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus uyumlu silikon kılıf 179 TL, iPhone 7 ve iPhone 8 uyumlu silikon kılıf ise 169 TL‘den satılıyor.

Tüm Apple Watch 38 mm ve 42 mm modelleri için ise yine Neon Sarı ve Tarçınlı Turuncu kayışlar Apple Store’da yer alıyor. Yeni renk seçeneğine sahip spor kayışlar da diğer spor kayışlar gibi 219 TL fiyat etiketine sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz