Ana Sayfa Öne Çıkanlar watchOS 4.2 güncellemesi yayınlandı

watchOS 4.2 güncellemesi yayınlandı

0
Apple Watch

Apple, watchOS 4.2 güncellemesini bugün Apple Watch modelleri için yayınladı. watchOS 4.2 güncellemesi ile gelen yenilikler haberimizde.

Apple, uzun bir süredir iOS 11.2, tvOS 11.2 ve macOS 10.13.2 sürümlerininin yanında watchOS 4.2 sürümünü de test ediyordu. iOS 11.2 ve tvOS 11.2 güncellemesini yayınlayan firma, bugün de watchOS 4.2 güncellemesi ile karşımıza çıktı.

Apple Watch 1st gen., Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 ve LTE desteği ile fark yaratan Apple Watch Series 3 için yayınlanan güncelleme ile Apple Pay Cash özelliği Apple Watch’a da geliyor. Ancak bu özellik şimdilik Amerika’da kullanılabiliyor.

watchOS 4.2 güncellemesi ile gelen yenilikler

Mesajlar‘da Apple Pay Cash ile veya Siri’ye sorarak arkadaşlarınıza ve ailenize para gönderin, onlardan para isteyin veya alın. (yalnızca ABD)

Ev uygulamasına HomeKit fıskiyeleri ve muslukları için destek ekler.

Apple Watch Series 3‘te Alp disiplini kayak sporlarında mesafe, ortalama hız, yarış sayısı ve inilen rakım takibi amaçlı üçüncü parti uygulamalar için yeni bir antrenman türü desteği ekler.

Siri’ye hava durumu sorulduğunda Apple Watch’un bazen yeniden başlamasına neden olabilen bir hatayı giderir.

Bazı kullanıcılar için Kalp Atış Hızı‘nda ekranı kaydırmanın etkisizleşmesi sorununu giderir.

Eş zamanlı sayaçların veya alarmların birbirinden bağımsız olarak kapatılmasını engelleyen bir hatayı giderir.

Yaklaşık olarak 144 MB büyüklüğündeki güncellemeyi iPhone>Watch>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce Apple Watch’unuzun şarjının %50 veya üzerinde olduğuna emin olun. Ayrıca güncellemeyi yükleyebilmek için Apple Watch’u şarja takmanız gerektiğini belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz