Ana Sayfa Aksesuar Ringke Wave iPhone X kılıfı incelemesi

Ringke Wave iPhone X kılıfı incelemesi

1
Ringke firması, 2013 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuş, genellikte telefon aksesuarları üreten bir marka. Bünyesinde Apple, LG, Samsung, HTC, Sony ve Huawei gibi markaların aksesuarları bulunuyor.

Bu yazıda inceleme konuğumuz iPhone X için üretilmiş Wave adlı kılıf olacak. iPhone X ürününü satın aldıktan sonra kılıf ihtiyacım vardı ve tam kılıf araştırırken Ringke marka kılıfların ofise gelmesi beni sevindirmişti 🙂 . Bu yazının sponsorlu içerik olduğunu zaten belirttim ancak açıkça söylemek gerekirse ben Ringke kılıflarını gerçekten kaliteli buldum.

Önceki telefonlarımda kılıf kullanırken maalesef ki koruma ve şıklık dengesini tutturmakta hep sıkıntı yaşıyordum. Gerçekten koruyan kılıflar çok kaba, şık görünen kılıflar ise maalesef ki yeterli korumayı sağlamıyordu. 

Ringke Wave kılıfı ise tasarımsal olarak dayanıklılık ön planda olsa da gerçekten şık bir görüntüye sahip. Adının esin kaynağı olan dalga görüntüsünün kılıfın arkasında yer bulması ve çift renkli yapısı benden takdir toplamayı başardı.

Bundan önce kullandığım silikon kılıflarda hep belirli bir kullanım zamanından sonra eskisi kadar sıkı sıkıya oturmama sorunu yaşıyordum. Ringke Wave kılıfında ise silikon kısmın etrafına bir de sert plastik bir yapının geçirilmesi yani iki parçalı yapısı bu zamanla kılıfın gevşemesi sorununu çözmüş. Sadece bu sorunu da çözmekle kalmayıp darbelerde ekstra bir dayanım kazandırmış.

Ringke Wave kılıfın, cihazın kalınlığına büyük bir katkısı olmuyor. Benim açımdan bu da sevindirici bir durum. iPhone X’in kamera çıkıntısı ile hemen hemen aynı kalınlığa sahip. Tuşların basılmasında da bir engel bulunmamakta. Siri Butonu ve ses açma-kapama tuşlarının kullanımı gayet rahat. Sessize alma tuşuna erişim biraz zor olsa kullanma sıklığımı göz önüne aldığımda sorun olmaktan çok uzak.

 

Ekran koruyucular ile kullanılmasında hiç bir mahsur bulunmamakta. iPhone X’i ekran koruyucu ile kullandım Wave kılıfı kullandığım süre boyunca hiç bir problem yaşamadım. Kılıfın kenarlarının ise ekrandan biraz yüksekte olması telefonu ekran üstü masaya koyduğunuz zaman çizilmemesi açısından güzel düşünülmüş bir tasarım tercihi.

Güzel sert bir plastik kutuda gelmesi, kullanılan silikon ve plastik malzemelerinin kaliteli oluşu, ses giriş çıkışlarının gayet güzel hizalanması ve şarj kabloları ile uyumunu göz önünde bulunduğumda ben Ringke Wave kılıfını beğendim.


Üründe tek hoşuma gitmeyen kısım ise kamera çıkıntısı oldu. Kamera yerinin olduğu kısım maalesef ki tam oturmuyor, az da olsa bir aralık var. Bu genel olarak diğer bütün kılıflarda olan bir durum mu diye baktığımda ise bunu bütün kılıf üreticilerinin yaptığını gördüm. Sebebini bilmemekle birlikte eğer ki tam oturma imkanı varsa ben öyle olmasını tercih ederdim.

Sonuç olarak, Ringke firmasına kılıflarını incelememiz için gönderdikleri için teşekkür ederiz. Eğer siz de kaliteli, cihazınızı gerçekten koruyan ve şık bir kılıf almayı düşünüyorsanız telefonunuz için Ringke kılıfını tercih edebilirsiniz. Yüzlerce kılıf seçeneği için web sitesini ziyaret etmeyi unutmayınız. 🙂

 

  • Bu incelemenin gerçekleşmesi için Ringke Türkiye Distribütörü CES Teknoloji kılıfları ücretsiz şekilde tarafımıza ulaştırmıştır ve kılıflar çekilişle takipçilerimize dağıtılacaktır.

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz