Ana Sayfa Mac iMac Pro aksesuarları karaborsaya düştü

iMac Pro aksesuarları karaborsaya düştü

0

iMac Pro aksesuarları, eBay’de karaborsaya düştü. Space Gray klavye, Trackpad ve Magic Mouse 2, 2.500 dolardan satışa sunulmuş durumda.

Apple, Türkiye fiyatı 26.999 TL‘den başlayıp 67.999 TL‘yi bulan iMac Pro modelini geçtiğimiz haftalarda satışa sunmuştu. iMac Pro’nun kutu içeriğinde yer alan Space Gray Magic Keyboard ve Magic Mouse 2 için bugün üzücü bir haber geldi.

iMac Pro aksesuarları fiyatı ile şaşırtıyor

iMac Pro’nun yanında ücretsiz olarak verilen Space Gray Magic Keyboard ve Magic Mouse 2, fırsatçılar tarafından eBay’de 2.500 dolara satışa sunuldu.

Dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden olan eBay’de karaborsaya düşen Space Gray Magic Keyboard ve Magic Mouse 2‘nin yanında bir de yapılandırma ekranında 649 TL eklenerek satın alınan Magic Trackpad 2 de yer alıyor.

eBay

Kutu içeriğinde ücretsiz olarak yer alan bu aksesuarların Türkiye fiyatı ile 9.500 TL‘ye satılması bizleri hiç şaşırtmadı doğrusu. Şimdilik Apple’ın rengi ile kışkırtan Space Gray klavye ve mouse’u ayrı olarak satma gibi bir planı bulunmuyor.

Umarız Cupertinolu firma bu kararını ilerleyen dönemde değiştirir ve ben gibi Space Gray tutkunları için klavye ve mouse’lar resmi olarak Apple Store‘da satışa sunulur.

Son olarak, iMac Pro’nun kutu içeriğinde yer alan Apple stickerlarının siyah renkte olduğunu belirtelim.

MKBHD

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz