Ana Sayfa Apple Apple, Türkiye’de garanti dışı pil değişim ücretini açıkladı

Apple, Türkiye’de garanti dışı pil değişim ücretini açıkladı

2
Son zamanlardaki batarya konusu hepimizin malumu. Apple bu sorunu yaşayan kullanıcıları mağdur etmemek için çoğu ülkede pil değişim ücretlerinde 1 seneliğine indirime gitmişti. Türkiye’de ise fiyatların ne olacağı açıklanmamıştı.

Bugün güncellenen makale ile artık ülkemizdeki değişim ücretlerini biliyoruz. Apple 319TL olan pil değişim ücretini 200TL düşürerek 129TL olacak açıkladı.

Makaleyi ise okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Gelişmeler sevindirici olsa da zaten sayı olarak çok az olan resmi Apple Store’ların ülkemizde bu gibi bir yoğunlukta nasıl hizmet vereceği ise merak konusu.

Zorlu ve Akasya mağazaları ilk açıldığında aynı gün içinde hizmet verebiliyorlardı, son zamanlarda ise yoğunluktan dolayı bu hizmet süresi 3 güne çıkmıştı. Bugün açıklanan bu indirim sonrasında ise yoğunluğun had safhaya ulaşacağı malum.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz