Ana Sayfa iOS iOS’teki, ebeveyn kontrolleri için düğmeye basıldı!

iOS’teki, ebeveyn kontrolleri için düğmeye basıldı!

0

Apple, gelecekteki güncellemeler ile ebeveyn kontrolleri özelliklerini geliştirileceğini, yatırımcılarına açıkladı. Apple’ın açıklaması haberimizde.

Apple’ın yatırımcıları, şirketten iOS’teki ebeveyn kontrolleri özelliklerini geliştirmesini isteyen açık bir mektup yayınladı. Çocuklar Hakkında Farklı Düşün isimli mektup, bugün Apple tarafından yanıtlandı.

Ebeveyn kontrolleri için yenilikler yolda

The Wall Street Journal‘ın haberine göre; Apple bu mektuba, “Bir çocuğun çevrimiçi olarak iOS üzerinden erişebileceği her şeyin ebeveyn tarafından engellenebildiğini ve bununla birlikte şirketin önümüzdeki iOS güncellemeleri ile ebeveyn kontrollerini iyileştirmek için planlarının olduğunu” belirterek cevap vermiş.

Apple açıklamasında; “Ürünlerimizin nasıl kullanıldığı, kullanıcıların ve çevrelerindeki insanların üzerindeki etkisini derin bir şekilde değerlendiriliyoruz. Bu sorumluluğunu ciddiye alıyoruz ve özellikle çocukları korumak söz konusu olduğunda müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı ve bu beklentileri aşmayı taahhüt ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cupertinolu dev, cihazlarını iyileştirmenin yollarını sürekli aradığını ve daha iyi bir deneyim sunmak için çalıştıklarının altını çiziyor.

Ancak Apple, ilerleyen zamanlarda gelecek olan güncellemeler ile ebeveyn kontrollerine ne gibi yenilikler ekleyeceğini belirtmiyor.

Şu anda iOS işletim sisteminde ebeveynlere; Safari, Siri, FaceTime, CarPlay, iTunes, Apple Music, App Store’dan uygulama yükleme ve uygulama içi satın alımları kısıtlama gibi özellikler sunuluyor. Apple’ın bunların dışında nasıl bir ek güvenlik getireceğini tahmin etmek zor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz