Ana Sayfa Aksesuar HyperDrive USB-C Hub tanıtıldı

HyperDrive USB-C Hub tanıtıldı

0

Sanyo’ya ait olan Hyper, CES 2018’de HyperDrive USB-C Hub tanıttı.

USB_C girişi bulunduran bütün MacBook ve MacBook Pro modelleriyle bağlantı kurulabilen HyperDrive USB-C Hub’da biri 4K HDMI girişi, biri Gigabit Ethernet girişi, bir microSD girişine ek olarak USB-A ve bir USB-C güç dağıtım girişinin bulunduğu toplam sekiz giriş ile karşımıza çıkıyor.

7.5 W Kablosuz Şarj İmkanı Sunuyor 

Bunların yanında USB-C Merkezi’nin üst kısmında bulunan 7.5 W’luk kablosuz şarj standı ile iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin kablosuz olarak şarj edilmesi sağlanıyor.  Farklı açılarla ayarlanabilen bir menteşeye sahip olan merkezde düz, yatay veya dikey olarak şarj edilecek.

HyperDrive USB-C Hub’ın bir MacBook’a bağlanması için bir USB-C şarj kablosu bulunuyor. MacBook’unu bir güç kaynağına takmaya kullanıcılar için bağımsız bir şarj cihazı olarak da kullanılabilir. HyperDrive, USB-C Hub’ın 7.5 W’luk kablosuz şarj özelliği sayesinde Belkin ve Mophie’ye kıyasla daha hızlı kablosuz şarj imkanı sunacağını iddia ediyor.

Voltej ve akım hakkında ayrıntılı bilgi vermesi için merkezinde bir LCD ekran bulunan HyperDrive USB-C Hub’ı Kickstarter üzerinden ön sipariş edenler 69 dolar karşılığında Mart ayında edinebilecek. Daha sonra yapılan siparişler Nisan ayından itibaren 89 dolardan başlayan fiyatlarla gönderilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz