Ana Sayfa Haberler Philips Hue için yeniliklerini açıkladı

Philips Hue için yeniliklerini açıkladı

0

Philips, CES 2018’de Hue için pek çok yeni özelliği duyurdu.

Daha önce Razer ile Razer Chroma barındıran cihazlar ile Hue’nun renk tonlarının senkronize bir şekilde çalışacağının açıklanmasının ardından Philips; oyun oyun, fim ve müzik endüstrisinde benzer işbirliğine gideceğini vurguladı. Philips bu konuda geliştirdiği uygulamayı “Hue Entertainment” olarak adlandırırken, macOS High Sierra ve Windows 10 ile çalışan bilgisayarlar için yılın 2. çeyreğinde “Hue Sync” isimli bir uygulamanın geleceğini duyurdu.

Philips, Hue Sync ile aynı zamanda Hue uygulamasının 3.0 sürüm güncellemesiyle Hue kullanıcılarının yorum ve geri dönüşlerini hesaba katarak yeniden tasarlamayı planlıyor. Philips mevcut özelliklerini zenginleştirerek daha kullanıcı hale getirileceğini belirtti.

Philips, kullanıcıların arka bahçesinde veya Hue uygulamasına bağlı başka yerlerde Hue ayrıcalığını sürdürebilmesi için dışarıda kullanılabilinecek Hue ürünlerini tanıttı. Philips, bu ürünlerin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı hakkında bilgi vermekten kaçındı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz