Ana Sayfa Haberler Roland iPhone ve Apple Watch ile çalışan ses kayıt cihazını tanıttı

Roland iPhone ve Apple Watch ile çalışan ses kayıt cihazını tanıttı

0

Roland, CES 2018’de ağırlıklı olarak  müzisyenleri memnun etmesi beklenen bir ses kayıt cihazı duyurdu.

Hızlı ses kayıtları yapmak isteyen kullanıcılar için iPhone’da bulunan Sesli Notlar uygulaması gayet kullanışlı olmasıyla birlikte, bazı müzisyenler bu işlemi Garage Band’de bulunan Müzik Notları üzerinden gerçekleştiriyordu. Genel anlamda kullanıcıları memnun ediyor olsa da bu iki uygulama aracılığıyla yapılan kayıtlar sanatçılar için bazen yetersiz kalabiliyor.

Roland’ın R-07 isimli ses kayıt cihazında bulunan stereo mikrofon sayesinde kaliteli kayıtlar yapılmasını sağlarken iPhone kullanıcılarının App Store üzerinden indireceği bir uygulama aracılığıyla kaliteli ses kayıtları yapılmasını sağlıyor. iOS uygulamasında bulunan “sahne ayarları” sayesinde kullanıcılar, ayarlarını pratik bir şekilde gerçekleştirebilecek. R-07, iPhone uygulaması üzerinden uzaktan kontrol edilebilir. Apple Watch sahipleri, R-07 ile ses kayıtlarını bilekleri üzerinden gerçekleştirebilecek.

Roland R-07, kullanıcıların daha kaliteli kayıtlar elde edebilmesi için kayıtların sesli ve sessiz olmak üzere iki farklı kayıt sunar. R-07 ile gerçekleştirilen kayıtlar Bluetooth aracılığıyla kullanıcıların iPhone’ların aktarılacak. Ancak dosyaları iPhone üzerinden bir microSD karta taşımanın daha kompleks hale geleceğini de göz ardı etmemek gerekiyor.

Roland, R-07’nin Nisan ayından itibaren 230 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacağını da vurguladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz