Ana Sayfa Haberler Apple Ekosistemi için CES 2018’de tanıtılan en iyi cihazlar

Apple Ekosistemi için CES 2018’de tanıtılan en iyi cihazlar

0

9-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen CES 2018’i geride bırakırken gelin birlikte Apple ürünleriyle uyumlu cihazları gözden geçirelim.

DJI Osmo Mobile 2

DJI, Osmo Mobile isimli gimbal ile iPhone kullanıcılarının güzel fotoğraf çekmesini sağlayacak güzel bir aksesuar geliştirmişti. CES 2018’te tanıtılan Osmo Mobile 2‘de buna kaldığı yerden devam eden DJI, yeni ürününde kullanıcıların ayaklarını yerden kesmeyi hedefliyor. Kullanıcılar, 15 saatlik kullanım süresi sayesinde iPhone’larıyla dikey olarak çekimler yapabilecek. Osmo Mobile 2’de kullanıcıların zoom yapmasını sağlayan kontrol butonları da yer alacak. Osmo Mobile 2’yi edinmek isteyenlerin 129 dolar gibi orijinal Osmo Mobile’a kıyasla daha hesaplı bir fiyat ile geliyor.

Nanoleaf Kare Işık Panelleri

HomeKit için daha önce üçgen biçimindeki ışık panelleri satışa sunan Nanpleaf, CES 2018’de kare biçimindeki ışık panellerini tanıttı. Nanoleaf, 1.000 panelin birleştirilmesi sayesinde daha geniş bir alana yerleştirilebilir hale gelecek. Her panelde karelerin rengini kontrol etmek,karartmak ve değiştirmek için bir dokunmatik sensör bulunduyor. Evinin tasarımını HomeKit ürünleriyle daha renkli hale getirmek isteyen kullanıcılar için Nanoleaf Kare Işık Panelleri güzel bir tercih olabilir.

Alpine ILX-F309

Otomobilinde CarPlay deneyimi edinmek isteyen kullanıcılar için güzel bir seçenek sunan Alpine iLX-F309 ünitesi, 9 inçlik geniş dokunmatik ekranıyla piyasada bulunan 6 veya 7 inçlik ekranlara kıyasla fark yaratıyor. CarPlay desteğinin yanında Google Assistant içeren Android Auto desteği de barındıran Alpine ILX-F309 Şubat ayından itibaren 1.100 dolar ile satışa sunulacak.

Matias Kablolu RGB Işıklı Klavye

Mac’ler için üçüncü klavye üreticisi Matias, CES 2018’de RGB ışıklandırmalı klavyesini tanıttı. Uzay grisi ve gümüş renk seçenekleriyle gelen klavye tuşlarının altında RGB ışıklandırması bulunuyor. Klavyenin kablolu olması, bazı kullanıcılar için hayal kırıklığı niteliğinde olsa da kablosuz Magic Keyboard için güzel bir alternatif olarak da görülebiliyor. Bu klavye, Şubat ayından itibaren 99 dolar ile satışa sunulacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz