Ana Sayfa iPhone Apple’dan Muhammed Ali temalı iPhone X reklamı

Apple’dan Muhammed Ali temalı iPhone X reklamı

1

Apple, iPhone X’un ön kamerasını ön plana çıkaran Muhammed Ali temalı reklam filmini yayınladı.

Apple, iPhone X ile birlikte hayatımıza TrueDepth adı verilen teknolojiyi kazandırmıştı. Portre modunu ön kameraya da taşıyan Cupertinolu firma, portre ışığı sayesinde SLR kalitesinde fotoğraflar çekmeyi sağlamıştı.

iPhone X’un Selfie özellikleri ön plana çıkarılıyor

YouTube hesabı üzerinden yayınladığı reklamlar ile iPhone X’u ön plana çıkaran Apple, şimdi de ünlü boksör Muhammed Ali‘li yeni  reklam yayınladı. iPhone X – Selfies on iPhone X ismini taşıyan reklamda Muhammed Ali‘nin yaptığı bir konuşmadan kesitler yer alıyor.

Muhammed Ali temalı reklamda; boksörün I Am the Double Greatest (Ben iki kat iyiyim) isimli konuşmasındaki “evrenin şampiyonu olmak istiyorum” ifadeleri ön plana çıkarılıyor. iPhone X’u rakiplerinden daha iyi olduğunu vurgulayan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Apple’ın think different kampanyasında kullandığı kişiler arasında bi Ali’ye bir türlü ısınamamışımdır.

    Gençliğinde, sonrasında suç örgütüne dönüşen abuk subuk bir tarikata giren ve zenci müslüman ırkçılığı yapan bu adam son yıllarında da bizim topraklardaki tarikatlarla bağlantıda olmuş garip bir adam.

    Ancak tabi 60’larda bir zencinin beyazı dövmesi imgesi o kadar kuvvetli bir duygu patlaması yaratmışki epey bir meşhur hala kendisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz