Ana Sayfa Haberler Tim Cook’un mezuniyet konuşması Animoji ile duyuruldu!

Tim Cook’un mezuniyet konuşması Animoji ile duyuruldu!

0

Duke Üniversitesi, Tim Cook’un Mayıs ayında yapacağı mezuniyet konuşmasını, YouTube’da yayınladığı Animoji videosu ile duyurdu.

Apple’ın CEO’su Tim Cook1988 yılında Duke Üniversitesi’nden mezun olmuştu. Mezun olduğu üniversitede 13 Mayıs günü mezuniyet konuşması gerçekleştirecek olan Tim Cook’a, Duke Üniversitesi‘nden büyük bir jest geldi.

Tim Cook, Animoji videosunda

Duke Üniversitesi, YouTube kanalı üzerinden Tim Cook‘un mezuniyet konuşması yapacağını Animoji şeklinde duyurdu. Tim Cook’un da oynadığı Animoji videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

iPhone X’un TrueDepth kamera sistemi sayesinde emojilere yepyeni bir soluk kazandıran Animoji, kısa süre içerisinde karaoke videolar ile popüler olmuştu. Günlük hayatta kullanması oldukça eğlenceli olan Animoji’nin, bir duyuruda da kullanılması oldukça sevindirici bir haber.

Önümüzdeki dönemde gelecek olan iOS güncellemeleri ile Animoji seçeneklerine yenilerinin ekleneceğini tahmin ediyoruz. Özellikle Unicode 11 ile gelecek olan yüzünde kalpler uçuşan emojinin, Animoji olarak uyarlanması çok güzel olurdu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz