Ana Sayfa Öne Çıkanlar Pegatron iPhone’a olan talepten memnun

Pegatron iPhone’a olan talepten memnun

0

iPhone montajcısı olarak bilinen Pegatron, üst düzey telefonlara olan talepten memnun olduğunu açıkladı. iPhone 8’i montajlayan Pegatron’a, yeni iPhone da emanet edilebilir.

iPhone X’un montajını Foxconn’a emanet eden Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için tercihini Pegatron‘dan yana kullanmıştı. Foxconn’dan sonra Apple’ın ikinci sıradaki iPhone montajlayan ekibi olan Pegatron, bu yıl üst düzey telefonlara olan talebin oldukça iyi olduğunu dile getirdi.

Yapay zeka ve AR 2018’e damga vuracak

Pegatron; “2018 yılının tümünde premium telefon segmenti hakkında oldukça olumluyuz. Bu yıl içerisinde çıkacak olan telefonlarda yapay zeka ve artırılmış gerçeklik özelliklerini daha çok göreceğiz.” açıklamalarında bulundu.

CEO S.J. Liao yaptığı basın toplantısında; Pegatron’un bu sene yaptığı sermaye harcamalarını artıracağını belirtti. Liao, akıllı telefon pazarının yavaşladığını ancak şirket olarak bu olumsuzluklardan etkilenmeyecekelerinin altını çizdi.

Bildiğiniz gibi KGI analistine göre; Apple’ın bu yıl 3 farklı iPhone modeli tanıtacak. İki iPhone, OLED ekran kullanarak Apple’ın tepe modeli olacakken, 6.1 inç büyüklüğündeki LCD ekranlı iPhone ise uygun fiyatı ile dikkat çekecek.

2018’de de OLED ekranlı iPhone’ları Foxconn‘un birleştirmesi 6.1 inç’lik iPhone’un ise Pegatron‘a emanet edilmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz