Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple, yeni ürünlerini Mart ayında tanıtabilir

Apple, yeni ürünlerini Mart ayında tanıtabilir

0

DigiTimes, Apple’ın 2018’in ilk yeni ürünlerini Mart ayında tanıtacağını söylüyor. Peki, Apple Mart ayında hangi yeni ürünlerini tanıtacak?

Tayvan menşeli web sitesi DigiTimes, Apple’ın yeni ürünlerini Mart ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağını iddia etti. DigiTimes, ayrıca Apple’ın tedarikçilerinin yeni ürünler için gerekli kaynağı yarattıkları ve üretime hazır pozisyonda beklediklerini belirtiyor.

Mart ayı dolu dolu geçecek

Apple’ın olası bir Mart ayı etkinliğinde yeni iPad ve MacBook modellerini tanıtması bekleniyor. iPad Pro serisine devam etmesi beklenen Apple’ın, iPhone X‘da kullandığı çentikli tasarımı iPad serisine de yansıtacağı söyleniyor. MacBook için ise iki farklı öngörü yer alıyor.

Bunlardan ilki Cupertinolu devin, MacBook Air serisini sonlandıracağı yönünde. Diğeri ise MacBook modeline Touch Bar ekleyeceği ve MacBook Pro modellerini ise güncel işlemciler ile güncelleyeceği yönünde.

Uzun süredir konuşulan iPhone SE 2‘nin de bu etkinlikte tanıtılacağı konuşuluyor. iPhone 7 donanımına benzer bileşenlerden oluşması beklenen iPhone SE 2, maalesef ki çerçevesiz bir tasarım ile gelmeyebilir.

Bizim tahminlerimize göre ise; AirPods’un kablosuz şarj destekli kasasının, AirPods 2 ile tanıtılacağı yönünde. Bir diğer tahminimiz ise iPhone X hakkında. Mart ayındaki etkinlikte iPhone X’un yeni renginin tanıtılması bekliyoruz. Beklendiği gibi maalesef kırmızı olmayacak olan bu yeni rengin, Rose Gold veya Gold olacağını düşünüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz