Ana Sayfa iOS iOS 12 ile gelecek emojiler açıklandı

iOS 12 ile gelecek emojiler açıklandı

0

iOS 12 güncellemesi ile gelecek olan 150’den fazla yeni emoji açıklandı. Yeni emojiler ile artık kendinizi daha iyi anlatabileceksiniz.

Unicode Consortium, ilk defa iOS 12 ile kullanılmaya başlanacak olan yeni emojiler duyurdu. 150’den fazla yeni emoji ile artık kişiler kendini daha iyi ifade debilecek. Ancak 150’den fazla yeni emojiden cilt tonlarını çıkardığımızda, geriye sadece 77 farklı emoji kaldığını belirtelim.

İşte yeni emojilerden bazıları

Eylül ayında sunulacak olan iOS 12 güncellemesi ile sunulacak olan emojiler arasında; süper kahraman, supervillain, kızıl saçlı adam, kızıl saçlı kadın, yalvaran yüz, Woozy yüzü, parti yüzü, bacak, ayak, kızıl saç, kıvırcık saç, diş gözlük, porsuk, ıstakoz, uçan disk, korsan bayrağı, kanguru, papağan, tavuskuşu, kuğal, porsuk, lama, ıstakoz, su aygırı, rakun ve sivrisinek yer alacak.

Arayüzünde emoji kullanan uygulamalar App Store’a kabul edilmeyecek

Yeni emojiler her zaman olduğu gibi ilk olarak iOS‘e sonra da macOS‘e gelecek. Android platformuna ise 2019‘un başlarında bu emojilerin gelmesi bekleniyor.

Aşağıdaki videodan, yeni emojilere göz atabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz