Ana Sayfa Öne Çıkanlar HomePod ses konusunda odyofilden tam not aldı

HomePod ses konusunda odyofilden tam not aldı

0

Audiophile WinterCharm, Reddit üzerinde paylaştığı detaylı ses analizleri ile HomePod’un şaşırtıcı bir şekilde Hi-Fi sistemlerden bile daha iyi olduğunu açıkladı.

Apple’ın çiçeği burnunda yeni hoparlörü HomePod, incelemelerde oldukça övgü almıştı. Ancak bu incelemeleri yapanlar YouTuber ve ürünü teknolojik açıdan inceleyen insanlar olduğu için gözler audiophile yani odyofillere çevrilmişti. Bugün ilk odyofil tarafından yapılan inceleme Reddit‘te paylaşıldı.

HomePod, KEF’ten daha iyi!

WinterCharm, yaptığı detaylı testler sonucu 349 dolarlık HomePod’un 999 dolarlık KEF X300A‘dan daha iyi olduğunu açıkladı. 1961 yılında kurulup ses konusunda oldukça köklü bir firma olan KEF‘in, Apple’ın gerisinde kalması Philip Schiller‘ı memnun etmiş gibi görünüyor. WinterCharm‘a göre inanılması güç bir işe imza atıyor.

WinterCharm; konuyla ilgili “Konuşamıyorum. HomePod’un sesi KEF X300A’dan daha iyi geliyor. Audiophile dünyasına yeniyseniz, KEF çok saygı gören ve çok sevilen bir ses üreticisi şirketidir. Aslında ilk ölçümlerimi sildim ve her şeyi yeniden kontrol ettim. Çünkü HomePod çok iyi ses veriyordu. Bir hata yaptığımı sanıyordum. Apple, boyutuna rağmen bu hoparlörden maksimum performans çıkarmayı başardı. Ayakta alkışlamayı hak eden bir başarı.” ifadelerini kullandı.

Eğer siz de audiophile ile ilgileniyorsanız, WinterCharm‘ın detaylı raporuna buradan ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz