Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone’dan Windows’a fotoğraf atmak Photos Companion ile çok kolay

iPhone’dan Windows’a fotoğraf atmak Photos Companion ile çok kolay

3

Microsoft, iPhone’dan Windows 10’a fotoğraf atmayı kolaylaştıran Photos Companion isimli uygulamasını bugün App Store’da yayınladı.

Apple, kendi ekosistemi içerisinde iCloud sayesinde arşivinizdeki fotoğraflara tüm cihazlarınızdan anında ulaşma imkanı sağlıyor. Ancak iCloud kullanmayan ve Windows PC sahibi olan kişiler için iPhone’dan Windows’a fotoğraf göndermek bugüne kadar çok zahmetliydi.

iPhone’dan fotoğraf atmak kolaylaştı

Geçtiğimiz yıl Android için Photos Companion uygulamasını kullanıma sunan Microsoft, bugün de iOS için Photos Companion‘ı yayınladı. Bu uygulama sayesinde Windows 10’da yer alan Microsoft Fotoğraflar‘a, iPhone’dan saniyeler içerisinde fotoğraf gönderebiliyorsunuz.

Wi-Fi üzerinden çalışan bu sistem; Microsoft Fotoğraflar‘daki QR kodu iPhone ile okuttuktan sonra aktif hale geliyor. QR kod yardımıyla Windows ile iPhone arasında bağlantı kurduktan sonra, aynı AirDrop‘ta olduğu gibi iPhone’daki fotoğrafları seçip Windows’a Wi-Fi üzerinden gönderebiliyorsunuz.

Photos Companion uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. windose kullanan arkadaşlar için faydalı işe yarar bir uygulama olmuş. Excel’den sonra yaptığı ikinci güzel uygulama için ms’i tebrik etmek lazım.

  2. Her seferinde hem windows 10 dan programı açıyorsun, hem cepten ilgili programı açıyorsun ondan sonrada QR kodu tarattırıyorsun, ondan sonra resimleri yükleyebiliryorsun.
    Çok uğraştırıcı, kullanışsız olmuş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz