Ana Sayfa Apple Fast Company Apple’ı yılın en yenilikçi şirketi seçti

Fast Company Apple’ı yılın en yenilikçi şirketi seçti

0

İş dünyasına yönelik içerikleriyle tanınan büyük medya markalarından Fast Company, 2017’nin en yenilikçi şirketi olarak Apple’ı seçti.

En yenilikçi 50 şirket” listesinde zirveye oturan Apple 2017’de tanıtılan iPhone X, Apple Watch Series 3 ve ARKit gibi ürünlerinin etkileyici başarısının yanı sıra yazılım ve donanım arasındaki eşsiz entegrasyonu sağladığı gerekçesiyle listenin en başında yer alıyor.

Fast Company’ye göre Apple’ın rakiplerinden farklı olarak donanımlarında başka firmaların ürettiği işlemciler yerine kendi ürettiği işlemcileri kullanması bu kusursuz entegrasyonun sağlanmasındaki en büyük etken.

Fast Company Apple’ın listenin başında olmasını ekosistem uyumunun yanı sıra gizlilik tabanlı yapılan yapay zeka geliştirmeleri, büyüyen eğlence segmenti ve sağlık odaklı yapılan ResearchKit iyileştirmelerine de bağlıyor.

Listedeki ilk 10 şirket sırasıyla; Apple, Netflix, Square, Tencent, Amazon, Patagonia, CVS Health, The Washington Post, Spotify ve NBA.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz