Ana Sayfa Aksesuar Yeni AirPods 2018’in sonuna doğru tanıtılabilir

Yeni AirPods 2018’in sonuna doğru tanıtılabilir

0
AirPods 2

Bloomberg’in Apple muhabiri Mark Gurman’ın haberine göre Apple bu senenin sonunda kablosuz kulaklıkları AirPods’u yenileyebilir.

Apple, geçen senenin en beğenilen ürünlerinden biri olan AirPods’un ikinci neslini 2018’in sonuna doğru piyasaya sürmeyi planlıyor. Son dönemlerde ‘giyilebilir’ ürünlere verdiği önemle dikkat çeken teknoloji devi kablosuz kulaklıklarını da tıpkı iPhone, iPad, Apple Watch gibi düzenli olarak güncelleyecek gibi görünüyor.

Bu yılın sonunda tanıtılacağı iddia edilen AirPods’un, ikinci versiyonunda daha fazla Siri özelliği (eller serbest ‘Hey Siri’ gibi) sunulacak. 2019 model AirPods’da ise suya dayanıklılık ve Apple Watch’larda kullanılan W2 kablosuz çipi gibi özelliklerin olacağı söyleniyor.

2016’da iPhone 7’lerle birlikte tanıtılan AirPods, firmanın hem editörler hem de tüketiciler tarafından en beğenilen ürünlerinden biri oldu. Kullanım rahatlığının ve performansının yanı sıra kablosuz kulaklıkların ana akım olmasına da yardımcı olan AirPods yeni modeliyle de Apple’ın bu konudaki başarısını sürdürecek gibi görünüyor.

AirPods 2’de hangi yenilikler olmalı?

Öte yandan Apple’ın AirPods, Beats kulaklıkları, Apple Watch, Apple TV ve aksesuarları kapsayan “diğer ürünler” kategorisi 2018’in ilk çeyreğinde 6 milyar dolar gelirle geçtiğimiz seneye oranla %36 büyüme göstererek firmanın en hızlı büyüme gösteren ürün sınıflarından biri olmuştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz