Ana Sayfa Öne Çıkanlar AirPower için geri sayım başladı

AirPower için geri sayım başladı

0

Apple’ın, iPhone 8, iPhone X, AirPods ve Apple Watch’u destekleyen kablosuz şarj matı AirPower’ın satışa sunulacağı tarih sızdı.

iPhone 8 ve iPhone X ile kablosuz şarj teknolojisine geçiş yapan Apple, etkinlikte AirPower adını verdiği kablosuz şarj matını da tanıtmıştı. iPhone 8, iPhone 8 Plus iPhone X, AirPods ve Apple Watch ile uyumlu olan AirPower, etkinliğin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala satışa sunulmamıştı.

AirPower, Mart ayında satışa sunulabilir

Macotakara bugün Apple’ın AirPower‘ı önümüzdeki Mart ayında satışa sunmayı planladığını açıkladı. Apple Store‘da satılacak olan AirPower, ayrıca Best Buy gibi mağazalarda da Mart ayında sergilenecek.

Kablosuz şarj matının AirPods desteğinin olduğunu ancak bunun için AirPods’un kablosuz şarj destekli kasasını satın almanız gerektiğini belirtelim. AirPods’un kablosuz şarj kasasının ise AirPower ile aynı anda satışa sunulacağı söyleniyor.

Yeni AirPods 2018’in sonuna doğru tanıtılabilir

AirPower’ın fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak tahminler 199 dolar olacağı yönünde. Ülkemizde ise 749 TL olacağını düşündüğümüz AirPower, iPhone üzerinden şarj olan cihazların pil yüzdelerini kilit ekranında gösterecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz