Ana Sayfa Apple Apple dijital dergi hizmeti Texture’ı satın alıyor

Apple dijital dergi hizmeti Texture’ı satın alıyor

0

Apple Spotify ve Netflix benzeri abonelik sistemiyle çalışan dijital dergi hizmeti Texture’ı satın aldığını açıkladı. Anlaşma henüz onay aşamasında ve finansal şartlar bilinmiyor.

Texture’ı Apple bünyesine kattıkları için heyecanlı olduklarını dile getiren Apple’ın hizmetlerden sorumlu başkan yardımcısı Eddy Cue, dergilerin kullanıcılar için güzelce tasarlanmış kaliteli içerikler üretmesini destekleyeceklerini vurguladı.

2010 yılında kurulan Texture aylık 9,99 dolara 200’den fazla dergiye sınırsız erişim hakkı sunuyor. Dergiler abonelik başına 5 cihaza kadar erişilebiliyor. Ayrıca kullanıcılar indirdikleri dergileri çevrimdışı okuma imkanına da sahip.

Serviste hali hazırda People, Vogue, Rolling Stone, National Geographic,GQ, Sports Illustrated, Wired, Maxim, Men’s Health, Bloomberg Businessweek, Entertainment Weekly gibi popüler dergiler yer alıyor. Tüm bu dergilerin yeni sayılarına ulaşılabildiği gibi arşivlerindeki binlerce geçmiş sayıya da ulaşmak mümkün. Ayrıca Texture Apple News ile entegre çalışacak.

Apple Texture’ı satın alarak yayıncılarla arasını güçlendirmek istiyor. Öte yandan son yıllarda abonelik modelli hizmetlerin hızla büyüdüğünü hesaba katarsak bu satın alım ilerleyen dönemlerde şirketin yeni bir kazanç kapısı haline gelebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz