Ana Sayfa Haberler iMac Pro’nun gücünü vurgulayan büyüleyici kısa filmler

iMac Pro’nun gücünü vurgulayan büyüleyici kısa filmler

0

Apple bugüne kadarki “En Güçlü Mac” olarak lanse ettiği iMac Pro’nun ne kadar güçlü olduğunu göstermek için film yapımcıları, CG sanatçıları ve grafik tasarımcılarına iMac Pro’nun gelişmiş teknolojilerini kullanarak bir dizi kısa film yapması için çağrı yaptı.

Aralarında yaratım yönetmeni Erin Sarofsky, grafik tasarımcısı Esteban Diacano, 3D sanatçısı Luigi Honarat, yönetmen ve tasarımcı Michelle Dougherty gibi isimlerin bulunduğu bir grup sanatçı Apple’ın çağrısını kabul edip üretim odağına iMac Pro’yu alarak 6 kısa film çektiler.

Ortaya çıkan kısa reklam filmleri hiç de fena gözükmüyor. Apple, reklam filmleriyle birlikte bu filmlerin geliştirme sürecine dair sahne arkası görüntüleri de yayınladı.

iMac Pro kullanılarak oluşturulan 6 adet reklam filmini ve sahne arkası görüntülerini Apple’ın özel olarak hazırladığı sayfasından izleyebilirsiniz.

Apple hepsi olmasa da YouTube kanalından da iMac Pro’yla oluşturulmuş reklam filmlerini paylaşmış.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz