Ana Sayfa Haberler Google Lens iOS’e geliyor

Google Lens iOS’e geliyor

0

Google’ın geçtiğimiz Ekim ayında Pixel 2 ile birlikte tanıttığı Google Lens özelliği birkaç hafta içinde iOS cihazlarda da kullanılabilecek.

Fotoğraftaki nesneleri tanıyıp onlar hakkında bilgi veren ya da sizi etkileşime sokan Google Lens kartvizitler, kitaplar, binalar, bitkiler, hayvanlar ve reklam panoları gibi birçok fotoğraf üzerinde çalışabiliyor.

Örneğin fotoğrafını çektiğiniz bir kartviziti Google Lens ise tarattığınızda uygulama size kartvizitte yazan numarayı ve ismi rehbere eklemek isteyip istemediğinizi soruyor.

Ya da tarihi bir mekanın fotoğrafını çektiğinizde Google Lens size bu mekanla ilgili bilgiler sunuyor.

Google Lens’e Google Fotoğraflar uygulaması üzerinden ulaşabiliyor. Fotoğrafı seçip Google Lens ikonuna dokunmanız yeterli, ancak uygulamanın son sürümünün (3.15) yüklü olduğundan emin olun. Henüz tüm iOS cihazlarda aktif olmayan özelliğin birkaç hafta içersinde herkese açılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz