Ana Sayfa Haberler Fortnite iOS uygulaması 3 günde $1 milyon kazandırdı

Fortnite iOS uygulaması 3 günde $1 milyon kazandırdı

0

Geçen hafta popüler PC ve konsol oyunu Fortnite’ın iOS sürümünün çıkacağından bahsetmiştik. Sensor Tower’ın analizine göre sadece iOS sürümü için uygulama içi satın alımların değeri 3 günde $1 milyonu geçti.

Fortnite Battle Royal‘in iOS sürümü oyunun diğer platformlardaki hali gibi ücretsiz, ancak oyunda birtakım uygulama içi satın alımlar bulunuyor. Analiz şirketi Sensor Tower’ın verilerine göre iOS sürümü piyasaya çıktıktan 3 gün sonra 1 milyon dolar değerinde uygulama içi satın alıma ulaşan oyun 4. gün sonunda 1.5 milyon dolar değerini geçti.

Bu değerler diğer mobil hayatta kalma oyunlarıyla kıyaslandığında oldukça uçuk bir değer; zira ilk 4 gününde Knives Out 57 bin dolar, Rules Of Survival ise 39 bin dolar gelir elde edebilmiş.

Fortnite’ın bu başarısındaki dikkat çeken bir diğer nokta ise oyunun iOS sürümünün hala davetiye sistemiyle çalışıyor olması. Her ne kadar davet süreci hızlı işlese hala sırada bekleyen oyuncular mevcut. Buna karşın elde edilen rakamlar oldukça tatmin edici. Bu değerlerin sadece iOS sürümü için olduğunu da tekrar belirtmeden geçmeyelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz