Ana Sayfa Haberler Spike Jonze’un MUHTEŞEM HomePod reklamının kamera arkası görüntüleri yayınlandı

Spike Jonze’un MUHTEŞEM HomePod reklamının kamera arkası görüntüleri yayınlandı

2

Yaklaşık iki hafta önce Apple, Oscar ödüllü Spike Jonze’un yönettiği bir HomePod reklamı yayınladı. İzleyen çoğu kişinin en az bir kez “nasıl yapmışlar acaba?” diye sorguladığı bu reklam filmin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Adweek’in yayınladığı görüntülerde Spike Jonze ve ekibinin reklamda neredeyse yok denecek kadar az CGI (Bilgisayarla Oluşturulmuş Görüntü) kullandığı görülüyor. Baştan aşağı özenle hazırlanan sette evin yapılan hareketlere göre genişlemesi için kullanılan teknikler en az reklam kadar etkileyici.

FKA Twigs‘in yer aldığı reklamın en etkileyici kısmı ise şüphesiz koreografisi. Anderson Paka.’ın “Til it’s Over” parçasıyla muhteşem bir uyum yakalayan Twigs, Spike Jonze tarafından bir FaceTime görüşmesi sonrası seçilmiş.

4 dakikalık bir reklam için nasıl özenle çalışıldığını gösteren kamera arkası görüntülerinde ürün tasarımcısından set işçilerine kadar birçok kişinin ne işle uğraştığına dair fikir edinebiliyorsunuz. Ayrıca görüntülerde Dunkirk filminin görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema‘ya da rastlıyoruz.

Şimdiden yılın en iyi reklamları arasında gösterilen “Welcome Home” YouTube’da iki haftada 7.6 milyon kez izlendi. Henüz reklamı izlemediyseniz aşağıdan izleyebilirsiniz.

AdWeek’in paylaştığı kamera arkası görüntülerini ise kendi sitesinden izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz