Ana Sayfa Haberler Apple’ın WWDC 2011 takvimi belirlendi

Apple’ın WWDC 2011 takvimi belirlendi

5

Apple’ın her sene Haziran ayında gerçekleştirdiği geliştiriciler konferansı WWDC‘nin 2011 takvimi bu akşam saatlerinde açıklandı. Önceki senelerde yeni iPhone modelleri ve iOS’un yeni versiyonlarının sıklıkla tanıtıldığı bu konferansta bu sene de iOS ve Mac OS X‘in geleceğine dair önemli detayları öğrenebileceğiz.

Sihirlie elma wwdc 2011

WWDC (World Wide Developers Conference – Dünya Çapında Yazılım Geliştiricileri Konferansı) bu sene 6-10 Haziran tarihleri arasında yine San Francisco’da Moscone West’te gerçekleştirilecek. WWDC 2011’in görselinin altında aynen şöyle yazıyor: “Join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X” (Geleceğin iOS ve Mac OS X’inin bir ön izlemesini görmek için bize katılın).

Sihirlie elma wwdc 2011 1

Her ne kadar iPhone’un yeni modelinin (iPhone 5 ?) bu sene sonbahara kalabileceğine ilişkin dedikodular olsa da, elbette bunu Apple açıklayana kadar bilmemiz mümkün değil. Ancak bilinen bir şey var ki, o da iOS 5 ve Mac OS X 10.7 Lion‘ı çok daha detaylı şekilde WWDC 2011’de görebileceğiz… 🙂 Heyecan şimdiden başladı bile…!

Sihirlie elma wwdc 2011 ticket 1

GÜNCELLEME: Geçtiğimiz sene sadece 8 günde tükenen WWDC biletleri, bu sene yaklaşık 10 saatte tükendi. Heyecan ve talep gitgide artıyor 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. Merhabalar Goktug Bey.

    Merak ettiğim bir husus vardı. iPhone’un yeni sürümüyle birlikte, yeni bir modeli de geleceğinden söz ediliyor. Peki yeni bir iMac modelleri falan cıkması da mümkün mü ? Yanlıs hatırlamıyorsam en son modelleri Temmuz 2010’da piyasaya sürüldü. Haziran gibi yeni modelleri Mac Os X Lion ile gelme olasılığı nedir ?

    • Mehmet Bey Merhabalar,

      Haklısınız, iMac serisi de uzun süredir güncellenmiyor. MacBook Pro’larda kullanılmaya başlanan Intel’in yeni Sandy Bridge işlemcilerini büyük ihtimalle bir sonraki yenilemede iMac serisinde de göreceğiz.

      Benim yorumum yaz aylarında yeni iMac serisinin lansmanını göreceğimiz yönünde… 🙂

      • Evet bende baya yakindan arastiriyorum ve PC defterini kapatip Mac kullanicisi olmak istiyorum. Yeni modellerinin cikcagi umudu ile yaz ortasi, sonbaharin basina kadar bekleyecegim sanirim. Su an bile PC kullanicisi olmama ragmen sitenizi baya arastiriyor ve yardimsever buluyorum. Simdiden birikim yapiyorum Mac hakkinda sayeniz de 🙂 Yardimlariniz ve destekleriniz icin cok tesekkurler.

        Sevgiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz