İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Apple Gündemi

Western Digital iXpand Base'i tanıttı

Küresel veri depolama teknolojisi ve çözümleri lideri Western Digital Corporation, depolama çözümlerinde damga vurması beklenen SanDisk iXpand Base'i duyurdu. “Depolama çözümleri alanında değişim yaratan ürünlere odaklanarak tüketicilerin güvenle mobil merkezli bir yaşam sürmelerine destek oluyoruz”

Furkan

okunma

Western Digital iXpand Base'i tanıttı

Küresel veri depolama teknolojisi ve çözümleri lideri Western Digital Corporation, depolama çözümlerinde damga vurması beklenen SanDisk iXpand Base'i duyurdu.

“Depolama çözümleri alanında değişim yaratan ürünlere odaklanarak tüketicilerin güvenle mobil merkezli bir yaşam sürmelerine destek oluyoruz” diyen SanDisk Bölge Satış Müdürü Yosi Rafael, iPhone için özel olarak geliştirdikleri SanDisk iXpand Base'in kullanıcılara telefonlarını şarj ederken bütün içeriklerini kaliteli bir biçimde muhafaza etme imkanı sunduğunu belirtti.

SanDisk iXpand Base, kullanıcıların iPhone'larını 15W'lık güçle hızlı şarj ederken cihazın belleğini kaybetme endişesini de ortadan kaldıracak. iXpand Base ile kullanıcılar, iPhone'u her şarj ettiğinde, internet tabanlı depolama seçeneklerinin aylık ücretleri konusunda endişelenmeden dosyalarını orijinal kalitesinde otomatik olarak yedekleyebilecek.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.