İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. iPhone

iPhone XS Max Apple'ın En Pahalı iPhone'u Oldu!

Apple, dünkü etkinliğinde merakla beklenene en yeni iPhone'larını tanıttı.

Furkan Karaca

okunma

iPhone XS Max Apple'ın En Pahalı iPhone'u Oldu!

Apple, dünkü etkinliğinde merakla beklenene en yeni iPhone'larını tanıttı. Etkinliğin en dikkat çekeni ise 6.5 inç OLED ekranlı iPhone XS Max oldu. XS Max, 14 Eylül'de birinci dalga ülkelerde ön siparişe sunulacak ve 21 Eylül'de piyasadaki yerini alacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-max-ozellikleri-ve-fiyati/]

Apple'ın En Pahalı iPhone'u!

Apple, etkinlikte XS Max 64 GB'ın fiyatını 1.099 ABD doları olarak duyurmuş, 256 GB ve 512 GB dahili depolama kapasiteli modeller için fiyat bilgisi vermemişti.

2018 model iPhone'un 256 GB ve 512 GB dahili depolama kapasiteleri için fiyat bilgisi Apple.com'da ortaya çıktı. İşte XS Max'in ABD satış fiyatları;

  • iPhone XS Max 64 GB - 1.099,00 ABD Doları
  • iPhone XS Max 256 GB - 1.249,00 ABD Doları
  • iPhone XS Max 512 GB - 1.449,00 ABD Doları
Dahili depolama kapasitesi 512 GB olan XS Max'in fiyatının TL karşılığı yaklaşık 9.200 TL. KDV ve diğer yasal ücretlerle XS Max'in fiyatının çok rahat 13 bin - 15 bin TL seviyelerinde olacağını söyleyebiliriz.

XS Max'in küçük kardeşi iPhone XS'in fiyatları ise şu şekilde;

  • iPhone XS 64 GB - 999,00 ABD Doları
  • iPhone XS 256 GB - 1.149,00 ABD Doları
  • iPhone XS 512 GB - 1.349,00 ABD Doları
Yeni iPhone'ların Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

XS Max'in 14 Eylül'de ön siparişe sunulacağı ve 21 Eylül'de piyasadaki yerini alacağı birinci dalga ülkeler; Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Guernsey, Hong Kong, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD Virjin Adaları.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.