Ana Sayfa Haberler iPhone gece modu nasıl yapılır?

iPhone gece modu nasıl yapılır?

0

Kullanıcıların, Apple‘dan en çok bekledikleri şeylerin arasında iPhone için gece modu geliyor. Peki, herkesin merak ettiği iPhone gece modu var mı, nasıl açılır bu sorulara cevap aradık!

iPhone gece modu nasıl oluyor?

iPhone için henüz gece modu veya karanlık tema gelmiş değil ancak çoğu kişinin farketmediği erişilebilirlik ayarları bu konuda bize yardımcı oluyor. Genel ayarların içerisinde yer alan erişilebilirlik ayarları içerisinde hepimizin gündelik hayatına kolaylaştırcak tercihler mevcut. Öyle ki, burada bulunan “Akıllı tersine çevir” seçeneği ile kullandığınız uygulamaları siyah temaya büründürmek nispeten mümkün. Biz de bu videoda, erişilebilirlik ayarlarında bulunan ve hayat kolaylaştıran tercihlere yakından baktık!

iPhone için gece modu gelecek mi?

iPhone için şu anda herhangi bir gece modu teması yok. iOS 12 ile beklenen bu özellik bizlere merhaba dememiş ve kullanıcıların Apple’a kızmasına sebep olmuştu. iOS 13‘ün tanıtılması ve iOS 13 özellikleri arasında bulunması beklenen gece modu için bir süre daha beklememiz gerektiği kesin.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz