Ana Sayfa Apple iOS 12.4 beta 1 çıktı!

iOS 12.4 beta 1 çıktı!

0
iOS 12.3 Public Beta 1

iOS 12.3 tam sürümü çıktıktan yaklaşık iki gün sonra iOS 12.4 beta 1 sürümü çıktı. Beta sürümü şu an sadece geliştirici hesabına sahip kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda.

Güncellemenin halka açık beta sürümünün ise bir kaç hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor. Güncelleme çeşitli hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içeriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/14/2019-iphone-xr-iki-yeni-renk-ile-geliyor/]

iOS 12.4 beta 1 geliştiriciler için çıktı

Eğer siz de geliştirici hesabına sahipseniz ve gerekli beta profilleri iPhone veya iPad cihazınızda yüklü ise  güncellemeyi Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme kısmından indirebilirsiniz.

Geliştirici hesabına sahip değilseniz ancak yine de beta sürümünü kullanmak istiyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekiyor.

iOS 12.1.3 Güncellemesi Nihayet Yayınlandı

Halka açık beta sürümünün bir kaç hafta içerisinde çıkması bekleniyor. Halka açık beta sürümü çıktığında güncellemeyi indirmeniz oldukça basit olacak.

Bunun için tek yapmanız gereken beta.apple.com sitesine girmek ve halka açık beta sürümünü seçerek gerekli yönergeleri takip etmek. Bu sayede iOS 12.4 halka açık beta sürümünü ve ileride çıkacak halka açık beta sürümlerini indirilmeniz mümkün olacak.

iOS 12.4 beta 1 sürümü çeşitli hata gidermeleri içeriyor ve bazı performans iyileştirmeleri sunuyor. Bunun dışında bir yenilik göze çarpmıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 12.3 tam sürümü ile birlikte iPhone ve iPad’lere TV uygulaması eklenmişti. Bu uygulama ile film satın alabiliyor, ya da onları kiralayarak izleyebiliyordunuz. Ayrıca güncelleme beraberinde yeni Apple Music özellikleri getiriyordu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/15/ios-12-3-ile-apple-music-guncellendi/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz