Ana Sayfa Apple Apple yeni iPod Touch modelini satışa çıkardı!

Apple yeni iPod Touch modelini satışa çıkardı!

0
7. Nesil iPod touch

Apple, A10 Fusion işlemciye sahip iPod Touch modelini satışa çıkardı. Yeni nesil iPod, görsel bakımdan bir önceki iPod modeli ile benzer özellikler taşıyor. Bu kapsamda cihaz, 4 inçlik bir ekrana ve touchID özelliği bulunmayan fiziksel bir tuşa ev sahipliği yapıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/29/ios-13-ile-ilgili-onemli-bilgiler-ortaya-cikti/]

iPod Touch satışa çıktı!

Yeni nesil iPod Touch ile gelen iki yeni özellik bulunuyor. Bunlardan biri cihazın A10 Fusion işlemci ile geliyor olması. Söz konusu işlemci iPhone 7 ile birlikte tanıtılmış, performansı ile ilgi çekmeyi başarmıştı. Ancak işlemci, çıkmasının üzerinden yaklaşık 3 sene geçmiş olması nedeniyle bazı uygulamaları en üst seviyede çalıştırmakta zorlanabilir. 

Yeni nesil iPod modeli ile gelen bir yenilikte depolama seçeneği. Yeni iPod tam 256 GB’a kadar depolama imkanı sunuyor. 32 GB model 1,599 TL, 128 GB model 2,499 TL, 256 GB model ise 3,399 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. Söz konusu cihaz Apple Türkiye web sitesi üzerinden de satın alınabiliyor.

iPod 6 farklı renk seçeneği sunuyor. Bu renkler ise; Pembe, Uzay Grisi, Gümüş, Altın, Mavi ve (Product) RED.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz