Ana Sayfa Haberler iPhone’lara gece modu getiren uygulama – NeuralCam inceleme

iPhone’lara gece modu getiren uygulama – NeuralCam inceleme

0

iPhone 11 serisi ile beraber ilk defa iPhone modellerine gece modu gelmiş ve başarılı sonuçlar alınmıştı. Peki daha önceki yıllarda çıkan iPhone modelleri ne yapmalı? Bu videomuzda iPhone gece modu ile çekim yapmamızı sağlayan NeuralCam uygulamasına yakından bakıyoruz.

iPhone’lara gece modu getiren uygulama

NeuralCam uygulaması App Store üzerinden 35 TL karşılığında indirebiliyorsunuz. Uygulama için ödememiz gereken ücret bu kadar yüksek olunca, Sihirli Elma olarak bu uygulamanın ne kadar başarılı olduğunu test etmek istedik.

iPhone 6 ve üstü modeller için gece modu özelliğini getiren uygulama farklı çözümleri ile karşımıza çıkıyor. Eski iPhone modelleri için gece modunu getiren uygulama, hali hazırda gece moduna sahip olan ancak geniş açılı kamerada gece modu ile çekim yapılamayan iPhone 11 serisine de derman oluyor. Bu uygulamayı satın alan iPhone 11 serisi kullanıcıları, geniş açılı kamera ile de gece fotoğrafları çekebilecekler. Kısacası bu uygulama ile eski nesil ve yeni nesil olmak üzere tüm iPhone modellerinin gece modu ile alakalı sıkıntılarına çözüm bulunabiliyor.

Biz de bu uygulamayı eski bir model olarak nitelendirebileceğimiz iPhone 6s Plus modeli ile test ettik. Gece sokağa çıktık ve farklı senaryolarda çekimler yaparak uygulamanın ne kadar başarılı olduğunu araştırdık. Böylelikle takipçilerimiz 35 TL gibi bir ücret ödemeden uygulamanın ne kadar faydalı olduğunu görmüş oldu. Ayrıca iPhone 6s Plus’da NeuralCam ile çektiğimiz gece fotoğraflarını iPhone 11 modelinin gece modu ile çekilen fotoğrafıyla da karşılaştırmayı ihmal etmedik. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz