Safari dahili çeviri özelliği 2 ülkede daha aktif oldu
Bu yıl gerçekleştirilen WWDC etkinliğinde tanıtılan Safari dahili çeviri özelliği, yeni güncelleme ile 2 ülkede daha aktif oldu.

WWDC etkinliğinde tanıtılan Safiri tarayıcısının dahili çeviri özelliği artık daha fazla ülkeye hitap ediyor.
Safari dahili çeviri özelliği 2 ülkede daha aktif oldu
Ekosistemine daha fazla özellik ekleyerek kullanıcılarının ihtiyaçlarını azaltmayı hedefleyen Apple, Haziran ayında gerçekleştirdiği WWDC etkinliğinde yeni özelliklerini tanıtmıştı.
Safari web tarayıcısına dahili çeviri özelliği ekleyen şirket, bu özelliğin tüm dünyada aktif olacağını belirtmişti.
Apple cihazlarını iOS 14.1, iOS 14.2 ve macOS Big Sur beta sürümlerine güncelleyen kullanıcılar dahili çeviri özelliğinin 2 ülkede daha aktif olduğunu fark etti.
Brezilya ve Almanya'daki kullanıcılar için aktif olan özelliğin ülkemize ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Ayrıca çeviri özelliği şu anlık sadece Arapça, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerini destekliyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar
İlk yorumu siz yazın.