Ana Sayfa Öne Çıkanlar UltFone ile iOS 16’dan iOS 15’e nasıl dönülür?

UltFone ile iOS 16’dan iOS 15’e nasıl dönülür? [2022]

0

iPhone Sürüm Düşürme: iOS 16’dan iOS 15’e nasıl dönülür?

iOS 16, Apple‘ın kısa süre önce gerçekleşen WWDC 2022 etkinliğinde tanıtıldı. Hemen ardından başlayan açık beta süreci, kullanıcılara bu yeni versiyonu erkenden denemek için bir şans tanıdı. Pek çok kişi şirketin tam versiyonu çıkaracağı güncellemeyi beklese de bazıları erken deneyimleme şansını kaçırmadı. Peki ya pişman olursanız? UltFone sistem tamiri ile iPhone eski sürüm yükleme nasıl yapılır biliyor musunuz? İşte karşınızda iPhone sürüm düşürme rehberi.

iOS 16 sürüm düşürmek mümkün mü?

Beta kullanıcıları markalar için oldukça önemlidir. Bu kişiler sayesinde yazılımların yeni sürümlerindeki hatalar ortaya çıkarılır ve son kullanıcının eline geçmeden düzeltilir. Katılım sağlayan kişiler ise yeni sürümleri önceden deneyimlemiş olur. Ancak bu süreç içerisindeki hatalar ve sorunlar bezdirici olabilir. Bu nedenle kullanıcılar, ios eski sürüm yükleme gibi seçeneklere başvurabilir. iPhone sürüm düşürme için ise kullanılabilecek birkaç yöntem var.

UltFone ile iOS 16’dan iOS 15’e nasıl dönülür?

iOS eski sürüm yükleme işlemi için kullanabileceğiniz pek çok yöntem mevzut. Ancak UltFone, kuşkusuz bunlar arasında en öne çıkan yöntemlerin başında geliyor. Uygulama, kullanıcıların cihazlarındaki sistem çökmeleri, virüs bulaşmaları, kilit ekranı şifresi ve daha fazlası gibi onlarca farklı yazılım sorununuzu çözmenin ve Apple’ın bile kısa süre önce sunduğu özelwlikleri sizlere vermenin yanı sıra iPhone sürüm düşürme için de kullanılabiliyor. Peki UltFone ile iOS 16’dan iOS 15’e nasıl dönülür? İşte izlemeniz gereken adımlar

  • Aşama 1: iphone eski sürüm yükleme işlemi için ilk olarak yazılımı bilgisayarınıza indirin. Kurun ve çalıştırın. Bundan sonra, iPhone’unuzu bilgisayara bağlamak için bir USB kablosu kullanın. İPhone algılandığında, “Başlat” a tıklayın.
  • Aşama 2: Şimdi, “Derin Onarım” üzerine dokunmalısınız. Devam etmeden önce görünen talimata dikkat edin. Ardından “Derin Onarım” seçeneğini seçin.
  • Aşama 3: Cihaz algılandığında, en yeni üretici yazılımı dosyasını almak için “İndir” düğmesine tıklayın. İlk önce verilerinizi yedeklemelisiniz, ardından “Onar” düğmesine dokunabilirsiniz. Bir süre bekleyin, Derin Onarım tüm iOS 16 beta bileşenlerini kaldıracaktır. Ve artık iOS 15 sürümünde olduğumuzu görebilirsiniz.

Listede yer alan adımları takip etmekte zorlandıysanız videoya da göz atabilirsiniz.

Sonuç

ios en son sürüm kullanmak için ısrar eden ve daha sonra hatalardan dolayı vazgeçen kullanıcılardan biriyseniz sizin de ihtiyacınız olan ürünlerin başında UltFone gibi yazılımlar geliyor. Uygulama, kolay kullanımı ve makul fiyatlandırmalarıyla öne çıkıyor. Ayrıca sadece ios sürüm düşürme değil, pek çok konuda size çeşitli çözümler sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz