Ana Sayfa Haberler 10. nesil iPad tanıtılmadan kılıfı çıktı!

10. nesil iPad tanıtılmadan kılıfı çıktı!

0

Söylentilere göre 10. nesil iPad için ortaya çıkan yeni sızıntıda, ABD’deki bir mağazada kılıf satışı başladığı görüldü.

10. nesil iPad’in Apple Pencil 2 desteklediği netleşti

Twitter kullanıcısı @roeeban giriş seviyesi iPad’in henüz tanıtılmamış 2022 sürümü için bir kılıfın fotoğraflarını paylaştı. Kılıf, on yılı aşkın bir süredir Apple ürünleri için kılıflar hazırlayan ve gelecek cihazlarla ilgili tasarım ayrıntılarını elde etmek için muhtemelen Apple’ın tedarik zincirinde kaynakları bulunan popüler aksesuar üreticisi Speck tarafından tasarlandı.

Özellikle, kasanın ikinci nesil Apple Pencil için bir tutucuya sahip olması, 10. nesil iPad’in Apple Pencil’ın daha yeni sürümünü destekleyeceğini gösteriyor. Dokuzuncu nesil iPad, yalnızca orijinal Apple Pencil ile uyumluydu.

Kutudaki ikinci nesil Apple Pencil desteğinden bahsedenlere daha yakından bakalım:

Söylentilerde, 10. nesil iPad’in daha büyük 10.5 inç ekran, USB-C bağlantı noktası, iPad Pro gibi düz kenarlar ve yatay FaceTime kamera ile yeni bir tasarıma sahip olacağını öne sürerken, kulaklık jakının yer almaması bekleniyor. Cihazın ayrıca hücresel modellerde A14 Bionic işlemci ve 5G desteğine sahip olması tahmin ediliyor. Cihazın Touch ID ana ekran düğmesi mi yoksa Touch ID güç düğmesi mi olacağı tam olarak belli değil.

Yeni iPad, bu ay yeni iPad Pro ile birlikte duyurulabilir. Ayrıca iPadOS 16’nın önümüzdeki hafta kamuoyuna sunulması bekleniyor.

Apple, giriş seviyesi iPad’i en son Eylül 2021’de 10,2 inç ekran, A13 Bionic çip, Center Stage özelliği, True Tone ve çift desteği ile yükseltilmiş 12 megapiksel ön kamera dahil olmak üzere temel özelliklerle güncellemişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz