İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. iPhone

Apple, hatalı iPhone 14 Pro ekranları için harekete geçti

Apple, dinamik ada özellikli şu anki en güçlü modeli olan iPhone 14 Pro cihazlarının ekranlarında çıkan yatay çizgilerden dolayı harekete geçti. iPhone 14 Pro ve Pro Max ekranlarında yeşil ve sarı yatay çizgiler kullanıcıları korkuttu Bazı kullanıcıların iPhone 14 Pro ve Pro Max telefonlarında bir h

Yiğit Can Polat

okunma

Apple, hatalı iPhone 14 Pro ekranları için harekete geçti

Apple, dinamik ada özellikli şu anki en güçlü modeli olan iPhone 14 Pro cihazlarının ekranlarında çıkan yatay çizgilerden dolayı harekete geçti.

iPhone 14 Pro ve Pro Max ekranlarında yeşil ve sarı yatay çizgiler kullanıcıları korkuttu

Bazı kullanıcıların iPhone 14 Pro ve Pro Max telefonlarında bir hatayla karşılaşması, bu cihazları kullanan diğer kullanıcıları da şüpheye düşürüyor. Son olarak Thandava Krishna TK isimli bir kullanıcı telefon açılırken ekranda yeşil ve sarı yatay çizgiler oluştuğunu belirtti.

Birçok kullanıcı, benzer sorunları yaşadığını yazdı. Ardından Apple, iPhone 14 Pro hatası sonrasında harekete geçti. Şirket, kullanıcıyla iletişime geçerek sorunu çözeceklerini söyledi. Şu Anda kaç kişinin bu sorunu yaşadığı belli değil. Öyle ki Apple, sorunun yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyor. Öte yandan şirketin tek sorunu iPhone 14 Pro hatası değil.

Apple, Pro modellerinin siparişlerine adeta yetişemiyor. Ancak bu durum sadece taleplerin yüksek olmasından kaynaklanmıyor. geçtiğimiz günlerde Pro modellerinin tek üretim yeri olan Foxconn’da işler adeta çığırından çıktı. Koronavirüs etkisiyle birlikte son yıllarda birçok kez karantina uygulanan Foxconn, perde arkasında Apple’ı oldukça olumsuz etkiledi.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.