İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Apple Gündemi

Samsung En İyi iPhone 18 Ekranı Panellerini Apple'a Veriyor

amsung, iPhone 18 ekranı için en iyi panellerini Apple'a ayırırken kendi Galaxy modellerini ikinci plana atıyor.

Muhammet Özcan

okunma

Samsung En İyi iPhone 18 Ekranı Panellerini Apple'a Veriyor

iPhone 18 ekranı için teknoloji dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanırken, Samsung'un stratejisi dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni iPhone 18 Ekranı Teknolojisi Çok Daha Parlak Olacak

Çin'den gelen son bilgilere göre Samsung, en kaliteli OLED panellerini kendi telefonları yerine Apple'ın yeni serisi için saklıyor. Şirket, iPhone 18 modellerinde kullanılacak olan gelişmiş ekran teknolojisi üzerinde tüm gücüyle çalışıyor. BOE firması parlaklık standartlarını karşılamakta zorlandığı için üretim yükü tamamen Samsung ve LG tarafına kayıyor.

Samsung Kendi Galaxy Modellerini Bekletiyor

Sektördeki söylentiler, Samsung'un yeni nesil LTPO+ panellerini öncelikle iPhone 18 Pro ve Pro Max modelleri için hazırladığını gösteriyor. İlginç olan nokta ise Samsung'un yakında tanıtacağı Galaxy S26 serisinde eski ekran teknolojisini kullanmaya devam edecek olmasıdır. Bu durum, teknoloji devinin en iyi ekranlarını Apple'a sunduğunu ancak kendi kullanıcılarını bir süre daha bekleteceğini kanıtlıyor.

Ekran Altı Face ID Özelliği Geliyor

Yeni LTPO+ paneller sadece daha yüksek parlaklık sunmakla kalmayacak, aynı zamanda önemli bir tasarım değişikliğine de imkan tanıyacaktır. Apple, bu teknoloji sayesinde Face ID sensörlerini ekranın altına gizlemeyi planlıyor. Bu yenilik gerçekleşirse, yıllardır tartışılan ekran çentiği tamamen tarihe karışabilir ve kullanıcılara gerçek tam ekran deneyimi sunulabilir.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.