Ana Sayfa Haberler iPad resmen Türkiye’de!

iPad resmen Türkiye’de!

2

Lansmanından itibaren dilimizde… Çok bekledik, hatta getirmediği için Apple’a, Bilkom’a söylendik. Yurt dışından getirip, teknik destek veya garantisi olmadan fahiş fiyatlara satanlara ve hatta alanlara kızdık. iOS 4.2’de Türkçe desteğini gördük ve heyecanlandık… Ve sonunda artık iPad resmen Türkiye’de diyebiliyoruz! 🙂
iPad-Turkiye-turkey

25 Aralık 2010 itibariyle iPad satışları başlıyor. Bilkom’un yetkili distribütör olarak satışına başladığı iPad’in tavsiye edilen fiyatları şöyle:

Sadece WiFi (Kablosuz)

  • Wi-Fi, 16 GB: 1.079 TL
  • Wi-Fi, 32 GB: 1.314 TL
  • Wi-Fi, 64 GB: 1.530 TL

WiFi (Kablosuz) + 3G

  • Wi-Fi + 3G, 16 GB: 1.316 TL
  • Wi-Fi + 3G, 32 GB: 1.551 TL
  • Wi-Fi + 3G, 64 GB: 1.767 TL

iPad-2-2010-12-22-13-35.png

Görünen o ki, Türkiye’de diğer firmaların getirttiği iPad’leri alanlar hem garanti kapsamı hem de fiyat konusunda biraz üzülebilirler, zira taksit imkanları da düşünüldüğünde fiyatlar oldukça uygun görünüyor. 2 yıl garanti ve satış sonrası desteğin de Bilkom tarafından sağlandığının altını çizmekte fayda var.

Ancak unutmamak gerekiyor ki, 2011’in bahar aylarına girerken yeni bir iPad lansmanı bekleniyor. ABD’de 2010’un nisan ayında satışa çıkan iPad, uzun bir gecikme sonrasında Türkiye’de de satışa sunulsa da, önemli bir kitleyi de zamanlaması itibariyle memnun edemeyebilir.

Yine de Sihirli Elma olarak olumlu açıdan bakıyoruz, ve bu lansmanın bir sonraki iPad’in daha hızlı bir şekilde Türkiye’ye geleceğinin bir sinyali olduğunu düşünüyoruz.

GÜNCELLEME: 3G’li olan model için fiyata data paketi veya SIM kart dahil değil. Bunun için operatörlere giderek yeni bir SIM kart ve uygun bir data paketi seçmemiz gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Gercekten harika bir cihaz. Cogu arkadasım keske bilgisayar alsaydın demişti. Ama bende gördükten sonra ne kadar doğru bir şey yaptığımı söylüyorlar. Biraz geç ülkemize geldi ama olsun. Bu konuda Göktuğ Bey’e katılıyorum. Geç olsun da güç olmasın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz