Ana Sayfa Ürünler iPad Air TV Reklamı: Your Verse Anthem

iPad Air TV Reklamı: Your Verse Anthem

2


Apple dün gece iPad Air için yeni bir TV reklamı daha yayınladı. Ancak bu reklam diğer TV reklamlarından o kadar farklı, o kadar özel bir şekilde karşımıza çıkıyor ki, ilk andan itibaren farklı olduğunu hissettiriyor.

90 saniyelik “Your Verse” adlı reklam, “Ölü Ozanlar Derneği (1989)” adlı filmden John Keating’in (Robin Williams) “şiirsellik” olarak tercüme edebileceğimiz konu üzerine sözleri eşliğinde iPad’in farklı alanlarda kullanımını ekrana taşıyor.

Bu sözlere eşlik eden görüntülerde iPad Air biyoloji, dağcılık, dans, müzik, eğitim, sağlık, spor gibi pek çok farklı alanda kullanılırken, işin içerisine “şiirsellik, güzellik, aşk ve romantizm” katılabileceğini ifade ediyor.

[youtube id=”jiyIcz7wUH0″]

Reklama ek olarak, Apple’ın “Your Verse” sayfası da hayat geçmiş durumda. Bu sayfada da reklamda yer alan iPad kullanım örneklerinin, iPad’in insanların hayatlarına nasıl dokunabildiğinin detaylarına yer veriliyor.

Reklamda duyduğumuz metin tam olarak şöyle:

We dont read and write poetry because its cute. We read and write poetry, because we are members of the human race. And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love these are what we stay alive for.

To quote from Whitman,

O me, O life of the questions of these recurring.
Of the endless trains of the faithless. Of cities filled with the foolish. What good amid these, O me, O life?
Answer: that you are here. That life exists and identity. That the powerful play goes on, and you may contribute a verse.

That the powerful play goes on, and you may contribute a verse.

What will your verse be?

Bu açılardan baktığımızda, yani “iPad’in çeşitli amaçlar için kullanılması” konusuna değinen ikinci reklam olan “Your Verse” reklamı, Apple’ın daha önce paylaştığı “Pencil” reklamına benziyor diyebiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz