Ana Sayfa iOS 12.9-inç iPad Pro, 11 Kasım’da satışa çıkıyor!

12.9-inç iPad Pro, 11 Kasım’da satışa çıkıyor!

4

Eylül ayında tanıtılan 12.9 inç ekrana sahip iPad Pro, 11 Kasım Çarşamba itibariyle satışa sunuluyor.

iPad Pro, ilk olarak Çarşamba günü sadece Apple’ın web sayfası üzerinden online satışa açık olacak. Ancak ilerleyen günlerde Apple Store ve Apple Premium Reseller’lardan da satın alınabiliyor olacak.

Sihirli elma ipad pro hero

iPad Pro 11 Kasım’da Türkiye’de!

Dünya genelinde 40 ülke ile birlikte Türkiye’de de satışa çıkan iPad Pro, bu sebeple ilk günlerde tüm mağazalarda muhtemelen oldukça az sayıda ürünler yerini alacak. Ancak zaman ilerledikçe stoklarla ilgili bir sorun yaşanacağını sanmıyorum.

Sihirli elma ipad pro 1

iPad Pro, 3 farklı renkte (gümüş, altın, uzay grisi) ve 2 modelde (32 GB Wi-Fi ve 128 GB Wi-Fi + Hücresel) satışa çıkıyor.

Ayrıca iPad Pro ile birlikte Apple Pencil ve Smart Keyboard da satın alınabiliyor olacak.

Sihirli elma ipad pro 2

Sihirli elma ipad pro 3

iPad Pro fiyatları ve aksesuarları

Fiyatlara gelecek olursak;

  • iPad Pro 32 GB Wi-Fi: 2.999 TL
  • iPad Pro 128 GB Wi-Fi + Hücresel: 4.099 TL
  • Apple Pencil: 379 TL
  • Apple Smart Keyboard: 649 TL

Sihirli elma ipad pro 4

iPad Pro, Apple.com.tr, Apple Store’lar, belirli operatörler ve belirli Apple Yetkili Bayileri’nden satın alınabilecek.

Ayrıca Apple dün gece bir de iPad Pro için yeni reklam filmi yayınladı. Bu reklamı da aşağıdan izleyebilirsiniz:

iPad Pro alınır mı?

Bunu söylemek için açıkçası çok erken. Çünkü cihazı görmeden, test etmeden bir yorum yapmak oldukça zor. Fakat Apple’ın ve üst yönetimdekilerin açıklamaları iPad Pro’nun günlük kullanımda oldukça verimli olduğu ve “bir boşluğu” doldurduğu yönünde. Tim Cook bile bugün yaptığı bir söyleşide “sadece iPhone ve iPad Pro ile işlerimi hallediyorum” diyerek iPad Pro’yu hayatında çok önemli bir yere koyduğunu paylaşmış oldu.

Göreceğiz bakalım… 🙂

Sihirli elma ipad pro 5


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. Bana çok mantıklı gelmiyor. Şahsen ben bunu almam. Ebat olarak 13″e yakın bir cihaz bence mobil bir cihaz olacaksa büyük. Bu büyüklükte klavyeli bir şey taşıyacaksam 12″lik macbook’un ne günahı var. 12 ” küçük geliyorsa zaten 13″lik macbook pro retina var. Ama alıp kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun. güle güle kullansınlar.

  2. İpad in benim için en büyük avantajı taşınabilir olması severek kullanıyorum ayrıca ipad mini de gözüme oldukça küçük geliyor normali ise ipad dir benim için ne pro ne minidir. Ama görmeden konuşmak için erken ama yine de benim tercih edeceğim bir ürün olarak görmüyorum. Sadece ev yada ofis kullanımı için olabilir ki bunu da macbook ve mac ile halledelebilinecek olduğu kanısındayım. Olsa kullanmam mı kullanırım lakin 4000₺ hatta kalem ve klavye ile ortalama 5000₺ bu ürüne ödeyeceğimi hiç zannetmiyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden ve ilk fırsat apple mağzalarından birisine gidip test edeceğim 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz